Idei formidabile pentru manichiura. Toata lumea te va invidia…

Idei formidabile pentru manichiura. Toata lumea te va invidia…

Orice femeie stie ca manichiura este foarte importanta daca doreste sa aiba un aspect elegant si placut. Manichiura este aleasa in functie de preferintele fiecarei femei, insa iti putem prezenta cateva idei de manichiura care te vor inspira.Idei formidabile pentru manichiura. Toata lumea te va invidia… Idei formidabile pentru manichiura. Toata lumea te va invidia… Idei formidabile pentru manichiura. Toata lumea te va invidia… Idei formidabile pentru manichiura. Toata lumea te va invidia… Idei formidabile pentru manichiura. Toata lumea te va invidia… Idei formidabile pentru manichiura. Toata lumea te va invidia… Idei formidabile pentru manichiura. Toata lumea te va invidia… Idei formidabile pentru manichiura. Toata lumea te va invidia… Idei formidabile pentru manichiura. Toata lumea te va invidia… Idei formidabile pentru manichiura. Toata lumea te va invidia… Idei formidabile pentru manichiura. Toata lumea te va invidia… Idei formidabile pentru manichiura. Toata lumea te va invidia… Idei formidabile pentru manichiura. Toata lumea te va invidia…

BONUS:

Faceti acest lucru cel putin o data pe saptamana si fata va va fi cu 10 ani mai tanara!

Femeile din Japonia se bucura de beneficiile orezului de multe secole. Secretul frumusetii lor se afla in aceste boabe mici si naturale. Aplicarea pulperei de orez si apa pe piele poate imbunatati claritatea si textura. Orezul elimina petele intunecate, ridurile si face pielea mult mai neteda deoarece are puteri antioxidante.

Orezul este o sursa bogata de acizi linoleic si scualen, un antioxidant care promoveaza productia de colagen in piele. Aceasta substanta impiedica uscarea pielii si o protejeaza de arsurile solare. Cantitatea mare de vitamine E ajuta de asemenea in sanatatea inimii si scade colesterolul. Pentru a prepara aceasta masca aveti nevoie de.

Ingrediente:

  • 3 linguri de orez
  • 1 lingura de lapte
  • 1 lingura de miere naturala

Dupa ce vei fierbe bine orezul, il vei strecura si il vei pune deoparte apa in care a fiert orezul. Adauga o lingura de lapte incalzit in orez si amesteca. Dupa ce ati amesteca bine, adaugati miere de albine si amestecati din nou pana la omogenizare.

Aplica masca pe pielea curata, uscata si lasa sa actioneze timp de cateva minute. Dupa aceea scoate masca si spala fata cu apa in care o fiert orezul.

Apa in care a fiert orezul are proprietati de vindecare si antioxidante care hidrateaza pielea si imbunatateste circulatia. Repeta aceasta procedura in fiecare saptamana si in cateva luni veti vedea diferanta in oglinda.

Posted on Categories Diverse