5 Moduri de a-ti imbunatati microflora!

5 Moduri de a-ti imbunatati microflora!
  1. Mananca legume si fructe naturale

Legumele si fructele care sunt stropite cu substante chimice sunt concepute pentru a ucide microbii, de asemenea ucide si microflora noastra a tractului digestiv. Legumele si fructele naturale care nu sunt pulverizate cu aceste pesticide, erbicide si insecticide prin urmare nu consuma aceste fructe si legume care sunt nocive si ucid microflora noastra intestinala.

  1. Bea apa filtrata

Apa de la robinet are clor in ea. Clorul este conceput pentru a ucide microbii din apa noastra de baut, dar atunci cand bem apa de la robinet ne ucide si microbii nostri sanatosi. De aceea este important pentru noi pentru a filtra clorul din apa noastra inainte de a bea-o.

  1. Opreste folosirea dezinfectantilor si sapunurile anti-bacteriene

Dezinfectantii si sapunurile antibacteriene pot ucide angentii infectiosi. Dupa folosire daca atingem alimentele noastre nu facem decat sa distruga microflora noastra.

  1. Evita aditivii alimentari, conservantii sau organismele modificate genetic

Toxinele din alimentele precum aditivii alimentari si conservantii pot distruge microflora. Evita aceste chimicale pentru a va pastra microflora in stare buna de sanatate.

  1. Inlocuieste zaharul procesat cu indulcitori naturali precum mierea de albine, siropul de artar, zaharul de palmier din nuca de cocos si stevia

Aceste sfaturi va ajuta pentru a va mentine in echilibru microflora, de asemenea va ajuta sa aveti un intestin sanatos si un corp frumos.