4 Bauturi ce va vor curata rinichii si sangele de toxine !

4 Bauturi ce va vor curata rinichii si sangele de toxine !

Unele dintre aspectele cele mai dăunătoare pentru organismul nostru sunt toxinele. Ele afectează funcția rinichilor și ficatului nostru și, dacă dorim să prevenim acest lucru să se întâmple, trebuie să avem un stil de viață sănătos, având grijă la ceea ce mâncăm si bem. În acest articol vă vom prezenta 4 băuturi sănătoase, care pot curăța rinichii și filtreaza fluxul de sânge! Organismul dvs. se va simti excelent!

Rinichii nostrii pot fi extrem de sensibili la consumul de alimente și băuturi. Trebuie să ne protejem rinichii, astfel încât să putem elimina toate toxinele, precum si excesul de lichide din organism.

Sucul verde care va ajuta să curățați rinichii

Este un tip de suc plin de nutrienti si antioxidanti si este foarte eficient pentru eliminarea toxinelor. Trebuie să utilizați aceste legume: spanac, varza, dovlecei, patrunjel, salata verde, morcov, castraveti si telina. Când vine vorba de fructe, puteți utiliza portocale, pere, piersici, ananas și mere. Se combină toate ingredientele intr-un blender si se bea imediat.

INGREDIENTE:

  • oțet de mere
  • lămâi proaspete
  • Apa purificata

Pregătire și utilizare:

Se amesteca toate ingredientele foarte bine. Bea acest suc timp de 4 zile și va veti curăța corpul si cu siguranta rinichii de toxine.

SUC DE MERIȘOARE

Merișorul reduce fosfatul de calciu. Excesul de oxalat de calciu poate fi principala cauză de vina pentru pietrele la rinichi. Sucul de afine va ajută să evitați infecțiile renale. Consumati afine organice fără zahăr.

SUC DE SFECLĂ

Conținutul ridicat de potasiu face sfecla utila împotriva hipertensiunii arteriale, dar de asemenea, elimină toxinele și acidul uric. Sfecla conține betaină, care este un fitochimical cu proprietăți antioxidante. Este extrem de util, deoarece poate curăța acumularea de struvit și fosfat de calciu din rinichi, astfel încât în acest fel va curata rinichii.

SUC DE LĂMÂIE

Consumul de suc de lămâie crește nivelul de citrat în urină. Acest lucru ajută rinichii nostrii in evitarea pietrelor la rinichi. Stoarceti de la 4 la 5 lămâi într-un litru de apă rece sau dacă doriți o băutură caldă, stoarce o lămâie în apă caldă. Ia-l în dimineața înainte de micul dejun. Se vor curata rinichii si te vei simti odihnit!