4 alimente care curata plamanii.Fumatorii trebuie sa ia aminte neaparat!

4 alimente care curata plamanii.Fumatorii trebuie sa ia aminte neaparat!

Fumatorii,chiar daca sunt constienti de faptul ca tigarile afecteaza sanatatea plamanilor si nu numai,inca fac acest lucru.Plamanii sunt acoperiti de niste fire de par,care se ard de fiecare data cand inspiram fum de tigara.Tusea sufocanta cronica e provocata de mucozitate ,care se aduna ca o smoala.Pentru ca perisorii sa se restabileasca,trebuie sa renuntati neaparat la fumat.Iata 4 aliemente care curata plamanii de nicotina si smoala:

Aerul plin de impuritati afecteaza atat plamanii fumatorilor,cat si pe cei ai celor din jur.Suferim cu fiecare inspiratie a aerului poluat si a prafului.

plamani

1.Grapefruit-ul

Acest fruct are in compozitia sa antioxidanti care au rolul de a trata functiile celulelor.Acesta are anumite component care impeidica devierea de la normal a celulelor.Acesta e motivul pentru care fumatorii se imbolnavesc mai repede de cancer,iar sfatul nostrum e sa consumati cat mai mult grapefruit.

2.Usturoiul

Acesta e un remediu eficient importriva a multe afectiuni.Usutroiul e indicat atat in cazul proxilaxiei,cat si ca tratament ,datorita compozitiei sale ce aduce numai beneficii organismului.

3.Ghimbirul

Acesta are prorpietati antivirale si antibacteriene,contribuind la dilatarea vaselor si la regenerarea canalelor bronhiale.

4.Morcovii

Aceste legume contin vitaminlee B,A,C,E si K,care influenteaza intr-un mod benefic celulele epiteliale si tesuturile. Consumati cat mai mult morcov crud, deoarece nicotina elimina vitaminele din organism.

Dupa ce ati renuntat la fumat,apelati la aceste alimente pentru a va curtata plamanii.Apoi,veti veadea ca mirosul vostru va deveni mult mai fin,iar creierul va functiona mult mai bine.